Vevőként nem egyszerű érvényesülni a mai ingatlanpiacon. Ha elkezdte már a keresést, minden bizonnyal Ön is tapasztalta, hogy nem helyeznek túl nagy hangsúlyt igényeire és az eladóknál sem feltétlenül van túl jó alkupozícióban. Ennek egyik mérvadó oka a nagy kereslet.

Sajnos, ma Magyarországon jellemzően felületes a kapcsolat ingatlant keresők és értékesítők közt. Joggal keres újabb ügynököt egy vásárolni szándékozó ügyfél, ha nem érzi biztosnak, hogy minőségben foglalkoznak ügyével. Az ingatlanosok pedig attól tartva, mással vesz majd a vevő, feleslegesen nem akar dolgozni, így nem helyez túl nagy hangsúlyt a kutatásra, egyes vevői igényekre. Egyszerűen bezárul a kör, igaz?

A keresés egy összetett feladat. Az optimális eredmény eléréséhez tervezés, vezetés, folyamatos figyelem, gyors reakciók, határozott lépések, “projekt felelős” szükséges. 

Munka és egyéb tevékenységek mellett, aktuális piaci tapasztalat, gyakorlat híján, nehézkes és káros folyamattá válhat.

 A keresés során fontos a részletes igénymeghatározás, az erőteljes szűrés, a folyamatos piac figyelés, a gyors reagálás. A megfelelő előkészületekkel általában 8-10 megtekintés után megtaláljuk a megfelelő ingatlant, ha nem, fölötte célszerű pihentetni pár hétig a keresést, amennyiben nem sürgősebb, mert könnyen elveszíthető a fókusz. A keresés mellett mi biztosítsunk mindent az ajánlattételtől, a birtokba adásig.

Megbízásunk, több szolgáltatás mellett az egész folyamatot magában foglalja, a teljes megvalósítást ránk bízhatja. Ügyfeleink segítségével egy teljes megoldást nyújtó csomagot alkottunk. Díja a szerződés aláírásakor 100 000 Ft, majd a szerződéskötéskor a vételár 1 %-a + áfa, mely az alábbiakat tartalmazza:

  • Alapkonzultáció /igényfeltárás, tervezés, alternatív utak/
  • Szervezett megtekintések /közös látogatások, szakvéleményezés/
  • Tárgyalás, ár alku, ügylet biztosítása /lehetőségek, igények érvényesítése/
  • Jogi ügyintézés és segítségnyújtás
  • Földhivatali ügyintézés
  • Bírtokba adás és szükség esetén segítség a közműveknél
 

Megbízásunk célja, hogy időt, energiát, pénzt takarítsunk meg Önnek, megóvjuk az életvitelben, személyben és anyagiakban felmerülhető károktól, felkutassuk a lehető legkevesebb kompromisszumot igénylő vágyott ingatlanát. 
Tisztelettel várom megkeresését, amennyiben érdekli az ajánlatom, töltse ki az alábbi mezőket, majd kattintson a küldés gombra.