Fekete Katalin

0670-398-8468

katalin.fekete@leogroup.hu

 

Területeim:
Kelet-Pest, keleti agglomerációs települések

 

Ingatlankínálatomat ITT találja!

 

XVI. kerületi lakosként mindig a szívemen viseltem a kerületemben élők ingatlancseréit, mivel nekem is fontos, hogy ismerőseim, szomszédaim, barátaim legalább olyan színvonalú ingatlant vásároljanak olyan területen, amilyenben itt is éltek. Foglalkozom a teljes Kelet-pesti régióval, tehát a IV. kerülettől kezdve a XIII. kerületen át a XIV., a XV., a XVI. és a XVII. kerület is a mozgásterem, de a környékbeli agglomerációs településeken is értékesítettem már számtalanszor (Tarcsa, Csömör, Kerepes vagyépp Mogyoród, Pécel is szóba jöhet.

Szívesen vállalok keresési megbízásokat is, mindig úgy gondoltam, hogy akkor tudok megfelelően segíteni ügyfeleimnek, ha úgy keresek, mintha magamnak keresnék, azokkal az igényekkel: a megfelelő és alapos szakmai utánajárás ugyanúgy a munkám része, mint a kiváló és mindkét félnek biztos papírozások is.

Cégünk, a LeoGroup és az Ingatlanpáholy mindenfajta kapcsolattal rendelkezik, így az ügyvéddel kapcsolatban, az energetika elkészítésében és felújításban is tudunk közreműködni, de még költöztetői kapcsolatunk is van.

Várom megkeresését szeretettel, biztos vagyok benne, hogy Ön is elégedett lesz közvetítői tudásommal és szolgáltatásaimmal!

Katalin