Csatlós Fruzsina

0670-317-5270

fruzsina.csatlos@leogroup.hu

Területeim:
Észak-Buda, északi agglomerációs települések

Ingatlankínálatomat ITT találja!

Több, mint 20 éve foglalkozom értékesítéssel és a személyes tapasztalatom az, hogy az ügyfelek elégedettsége és maximális profizmussal való kiszolgálása a legfontosabb. Éppen ezért munkám során ennek elérése az elsődleges célom, így minden ügyfelemmel egy közösen felépített egyéni stratégia alapján dolgozom a siker érdekében.
Célom nem kevesebb, mint a lehető legrövidebb időn belül értékesíteni az adott ingatlant a legjobb piaci áron.
 
Szabadidőmben sokat utazom a családommal belföldön és külföldön egyaránt. Gyermekeimmel szeretünk túrázni, felfedezni a természet csodáit, ezek alkalmával pedig olyan maradandó pillanatokat és emlékeket gyűjteni, amik színesebbé, szebbé teszik mindennapjainkat.

Hosszú idő óta szenvedélyem a gasztronómia, szívesen látogatok olyan régi és új helyeket ahol ennek hódolhatok.

Dunabogdányi lakosként tudom, mennyire fontos a lokáció és a fővárosi bejárás megfelelő összhangja, így maximálisan át tudom érezni azon ügyfeleim igényeit, akik a természethez közel, nyugodt környezetben szeretnének élni, de mégsem tehetik meg azt, hogy túlságosan eltávolodjanak Budapesttől. 

Szívesen segítek mindenkinek, aki Észak-Budán vagy a környező agglomerációs településeken eladna, vagy keresi új otthonát. 

Fruzsi